03.11.2020

Myyntineuvottelija, Telia B2C

Tehtävässä olet yhteydessä Telian nykyisiin kuluttaja- asiakkaisiin ja vastaat siitä, että heillä on käytössään parhaat mahdolliset ratkaisut heidän tämän hetken elämäntilanteessaan. Tehtävä on luonteeltaan hyvin asiakaslähtöistä sekä ratkaisukeskeistä ja siinä hyödynnetään vahvasti Telian monipuolista tuote- ja palvelukokonaisuutta.

Tarjoamme vakituisen- ja kokoaikaisen (37,5h/vko) työsuhteen. Työajat ovat joustavat ja voit vaikuttaa niihin paljon itse. Saat halutessasi säännöllisen arkipäivärytmin tai vaihtoehtoisesti voit tehdä vaihtelevammin vuoroja klo 9-20 välisenä aikana. Tuemme myös etätyötä työsuhteen edetessä, kun osaaminen tehtävään on ensin varmistettu kattavan perehdytyksen kautta. Palkkaus muodostuu kiinteästä ICT-alan työehtosopimuksen mukaisesta kuukausipalkasta 1746 €/kk sekä lisäksi tekemästäsi myynnistä motivoivasta provisiosta. Uusille myyjille on myös työsuhteen alussa oma kannustinmalli, tukemaan osaamisen kehittymistä. 

Aikaisempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätöntä. Jokainen uusi tekijä koulutetaan työhön kattavan koulutusjakson aikana ja ammattitaitoa syvennetään säännöllisesti järjestettävissä jatkokoulutuksissa. Näin varmistamme palvelun laadun ja jokaiselle oikeanlaiset kehittymismahdollisuudet. Näiden lisäksi vankkumaton työyhteisön tuki ja rento ilmapiirimme takaavat varmasti loistavat olosuhteet onnistua myynnissä.

Odotamme sinulta aktiivista ja oma-aloitteista otetta työhön sekä kykyä keskustella erilaisten ihmisten kanssa. Olethan myös täysi-ikäinen ja sinulla on mahdollisuus työllistyä pidemmäksi aikaa kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Kiinnostuitko? Lähetä meille hakemus, alla olevan linkin kautta!