Työn hakeminen, perehdytys ja työskentely korona-aikana Soldemilla

Hei työnhakija, näin huolehdimme terveydestä työpaikalla

Me soldemlaiset haemme uusia työkavereita myös tänä poikkeavana aikana. Jokaisen työntekijän hyvinvointi on meille ykkösasia. Turvallinen työskentely edellyttää jokaiselta tilanteen huomioimista ja yhteisten pelisääntöjen noudattamista.

Näin olemme Soldemilla huomioineet jokaisen terveyden työpaikalla:

Työnhaku Soldemille

Voit jättää hakemuksen sinua kiinnostavaan tehtävään täällä. Kun hakemus on käsitelty, soitamme sinulle ja sovimme haastatteluajan. Haastattelu pidetään yhteisen sopimuksen mukaan joko etänä tai toimistollamme. Ohjeet etähaastatteluun saat hyvissä ajoin ennen haastatteluaikaa.

Töiden aloitus ja perehdytys

Perehdytämme uudet työntekijät toimistollamme. Huolehdimme turvallisuudesta noudattamalla yhteisesti sovittuja pelisääntöjä. Seuraamme terveysviranomaisten ohjeita ja reagoimme tilanteen vaatimalla tavalla. Olemme valmistautuneet järjestämään työhön perehdytyksen etänä, mutta tällä hetkellä sille ei ole tarvetta.

Pidämme toimistolla huolta hyvästä käsihygieniasta sekä yleisestä siisteydestä. Toimistolla työskennellessä pidämme turvavälin työkavereihin. Olemme huomioineet turvavälit myös koulutustilan istumajärjestyksessä.

Ennen työn aloitusta lähetämme sinulle infopaketin, jossa kerromme käytännön ohjeet tarkemmin.

Työskentely etänä tai toimistolla

Suurin osa soldemlaisista työskentelee etänä. Tästä syystä toimistollamme onkin melko autiota. Näin toimimalla minimoimme terveysriskit Soldemin tiloissa työskenteleville.

Kun olet kerännyt riittävät tiedot ja taidot perehdytysjakson aikana, voit siirtyä etätyöhön.

Mikäli työn tekeminen kotoa käsin ei ole mahdollista, voit tehdä työtä myös toimistolla. Koitamme kuitenkin keksiä luoviakin ratkaisuja siihen, että työn tekeminen etänä pystyttäisi järjestämään.

Yhteistyö etäaikana

Vaikka työt tehdään etänä, emme kuitenkaan työskentele yksin. Meillä on hyvät rutiinit etäyhteydenpitoon. Varmistamme, että esimiehen ja tiimiläisten tuki on koko ajan läsnä ja tavoitettavissa. Voit olla kaikkiin Soldemin avainhenkilöihin yhteydessä matalalla kynnyksellä. Koemme yhteenkuuluvuuden tunteen vahvistamisen yhdeksi tärkeimmäksi asiaksi vallitsevassa tilanteessa.

⇒ Tutustu avoimiin paikkoihimme!